Tradiční florbalový turnaj UL vs.TP

17.03.2010 09:10

Včera jsme se v Teplicích zúčastnili tradičního (nějak jsme se nedopočítali kolikátého, snad 8.) vzájemného utkání se spřáteleným  teplickým florbalovým mužstvem.

Turnaje se účastnily 4 tříčlená družstva (2x UL, 2x TP) a hrálo se systémem každý s každým na vstřelené 3 góly. Otočili jsme dvě kola.

Zatímco v prvním kole UL1 hladce zvítězilo ve všech třech zápasech (v jednom dokonce tak rychle, že UL2 ještě nevydejchalo předchozí zápas a už šlo znova na plac), UL2 bylo naopak nějak z formy :-( a ve všech zápasech prohrálo.Teplice se mezi sebou přetahovaly o jednotlivá vítezství.

V druhém kole se však UL2 sebralo a v prvním zápase uštědřilo jedinou prohru v turnaji UL1. V dalším zápase opět zvítězilo a v posledním, po dramatickém průběhu, uhájilo výhru a celkové druhé místo. UL1 zbylé dva zápasy druhého kola vyhrálo a obsadilo tak první místo. Obě teplická družstva měla v celkovém hodnocení stejně bodů, stejný rozdíl branek a vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů. Rozhodl až celkový počet vstřelených branek.

Konečné pořadí:

  1. UL1 - 10 bodů
  2. UL2 - 6 bodů
  3. TP1 - 4 body
  4. TP2 - 4 body

Průběh zápasu slovy našeho reportéra a věhlasného sportovního novináře Petra:

Jak zaznělo při vyhlášení z úst Petra Veselského z řad hostitelů. Ústí 2 uteklo v posledním zápase hrobníkovi z lopaty. Prohrávali jsme s Tepličákama už 2:0, ale díky nezdolné vůli, kterou maj jen chlapi z STS Chvojkovice Brod, jsme zápas otočili na 3:2. Kdybychom prohráli tento zápas, bývali bychom byli skončili poslední :). Díky skvělým zákrokům Bubina v brance (ten fakt čaroval) a nesmírné bojovnosti Pepy jsme to ale dokázali. Chlapci, děkuju, jen jsem statoval a tleskal jsem vám. Však jste to potom hezky zapili, rád jsem vám dělal taxikáře. V autě jste byli zcela v pohodě, jen Bubin, jak sám uvedl, měl trochu problémy s artikulací.

No a Ústí 1? Ti byli tentokrát o soutěž výš, o to víc nás těší hladké vítězství 3:0 ve druhém zápase :). Kluci, tak už si z toho nic nedělejte :).

—————

Zpět